pondělí 11. ledna 2010

Zpověď lídra

Jak pojedeme dál, ptám se? Ozubená kola Lepenky se zadrhla. Ekonomická krize dopadla na jeden z nejsilnějších (skoro) týmů na GM scéně a to jsme sotva začaly nabírat obrátky.

Pokud se podělá auto, nebo nějaký jiný stroj můžou za to jenom tři věci a to jsou: 1) Kurvítka – kurvítko je jednotlivá součástka, která vypoví službu v ten pravý moment, ne zřídka v plném městském provozu uprostřed křižovatky. S kurvítkem v ruce vás rádi přivítají ve většině servisů, ty manuálně zručnější v mototechně. A řádně vás „osolí“.

Další věc proč to nejede či nefunguje je: 2) Zkurveníčko – tohle je ta horší varianta, nastává, když jedno kurvítko zaviní zkurvení několika dalších součástek tzv. dominovým efektem. Následky bývají tragikomické, buď vás někde na cestě předjede zadní náprava, nebo sbíráte kousky ojnice v louži oleje pod autem.

Třetí a poslední věc je, když si člověk vlastní sklerózou zapomene dobít baterky, nebo natankovat palivo. Tato varianta je „nejpříjemnější“, ale jen do doby než se vrátíte k vozu s petflaškou a vašemu stroji cosi chybí…..

Konec filozofie o strojích, v Šoftworce ani jedna tato událost nenastala, programátoři si kutí svoje minihříčky kdesi bokem, grafici makají každý na několika projektech a přicmrndávači, vesele přicmrndávají.

Vo co teda jde? Já vám to řeknu, jde o výskyt nových tvorů na planetě. Jsou to takzvaní Kurvínci, ne Hurvínci, ale Kurvínci. Skrývají se pod přezdívkami Dzarda a Makan. Všechno co se doposud udělalo (a není toho málo) jim teď hnije někde doma. Nepomáhá na ně vůbec nic….

Pozor řešení je v dohledu! Pokud by se konal velký sraz VCH v Brně, nebo jeho okolí (doporučil bych Nížkovice), mohl by se skloubit s dalším víkendovým sezením Lepenky, kde by se jednou pro vždy skoncovalo s Kurvínky a dva slibně nastartované projekty dotáhly do finále. Co vy na to, hovada?

P.S. -„Taťka Ikkju by poslal děcka domu vlakem :-D

1 komentář:

  1. Nemusíš si hned sypat popel na hlavu, stačí když nebudeš syslit zdrojáky :D. A první co bych udělal z perestrojky bejt tebou, je odstranil ty dvoupolíčkový krávy z Cowtů, to ve hře fakt nepojede správně.
    Jinak srázek v poho, jenom děcka budou mít povědomí o jednom zlém strécovi z Moravy xD

    OdpovědětVymazat